Comedyhuis Summercourse 2017 | Oude Werf

datum: dinsdag 20 juni 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Comedyhuis Summercourse 2017 | Oude Werf

Comedyhuis Summercourse 2017

Het Comedyhuis denkt aan de toekomst en organiseert dit seizoen weer een summercourse voor beginnende stand-up comedians. Op 20, 21, 22, 23 en 24 juni 2017 leren deelnemers de kneepjes van het stand-up comedy vak van de ervaren rotten van het Comedyhuis.

Tijdens de cursus vormen de deelnemers hun bestaande (en nieuwe materiaal) tot een eigen comedyset van 5 tot 8 minuten. Die wordt vervolgens tijdens een professionele show op 24 juni 2017 in De Kargadoor in Utrecht uitgevoerd voor écht publiek!
https://www.facebook.com/events/276950949325315/

De workshops worden gegeven door leden van het Comedyhuis en speciale gastdocenten. Elke avond zijn er één of twee ervaren comedians aanwezig om deelnemers te ondersteunen in de ontwikkeling tot professionele comedian met een sterke comedy set. Er is plek voor 8 tot 12 deelnemers.

Docenten zijn o.a.: Jeroen Pater, Berit Companjen, Lambert Jan Koops, Vanessa Jorissen,Hans Gommer en Hank. Zie ook het Facebook event!

Wat gaat er gebeuren?

Tekstschrijven, performen, improviseren en de zakelijke kant van een comedycarrière passeren de revue. Wat heeft een comedian nodig om te beginnen en verder te komen in het Nederlandse comedylandschap? Wat is een goede aanpak en hoe zorgt een beginner ervoor dat hij of zij een stevige comedyset heeft om goed beslagen ten ijs te komen?

Er zal gewerkt worden in kleine groepjes met één of twee docenten. (Afhankelijk van de groepsgrootte) Op de locatie zijn meerdere plekken waar gewerkt kan worden. Ook zijn er camera’s om je set op te nemen zodat bekeken kan worden wat er allemaal beter kan. Neem een USB stick mee of een eigen camera.

Voor wie?

Beginnende, gemiddeld ervaren comedians kunnen zich inschrijven voor de Comedyhuis Wintercourse. Mensen die mee hebben gedaan aan de Summercourse kunnen gerust aansluiten. Er zullen wat nieuwe technieken worden besproken, maar ook oude thema’s kunnen nuttig zijn om te herhalen. Zorg dat je voor aanvang van de wintercourse zo veel mogelijk teksten geschreven hebt.

Wanneer?

20 tm 23 juni 2017 eindshow op 24 juni in de Kargadoor Elke avond van 19.00 tot 22.00 uur. De eindshow begint om 20.30 uur.

Waar?

Oude werf te Nieuwegein

Kosten?

200 euro (normale prijs)

175 euro (studenten, met studentenkaart, kopie via de mail)

Inschrijven kan door een mail te sturen naar info@comedyhuis.nl. Er volgt dan een bevestigingsmail met alle informatie.

bron: https://www.facebook.com/events/1612811485697749/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Nieuwegein | 112 alarmeringen Nieuwegein | Goedkoop Tanken in Nieuwegein | Supermarkten in Nieuwegein | Weerbericht Nieuwegein