Nieuwegein | straatinfo

diefstal politie meldingen

Man met gestolen fiets

diefstal

Nieuwegein - Agenten hielden aan het begin van de nacht van zondag 21 op maandag 22 april een man met een gestolen fiets aan.

Rond 00.25 uur kreeg de politie de melding dat een man op deKarosdrift in het grof vuil aan het zoeken was en daarbij een rommeltje maakte.Agenten gingen ter plaatse en troffen de man, 35 jaar oud en afkomstig uitNieuwegein, aan. Hij had een fiets bij zich. Agenten controleerden de man en defiets. Daarbij bleek dat de fiets in 2004 was gestolen. De agenten hieldendaarop de Nieuwegeiner aan en namen de fiets in beslag. De verdachte verzettezich tegen zijn aanhouding, waarbij de agenten zich gedwongen zagen hem naar degrond te brengen en te boeien. Ook in de politieauto bleef hij zich recalcitrantgedragen en probeerde een agent te bijten en te schoppen. De agenten brachten deverdachte over naar het politiebureau, waar hij voor nader onderzoek isvastgezet. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt voor de gestolen fiets enhet verzet.

Soortgelijke berichten

Aangehouden met gestolen fiets
Emmen

Op gestolen fiets
Groningen

Op een gestolen fiets
Gouda

Dronken man op gestolen fiets
Ees

Man aangehouden voor heling fiets
Deventer

Man aangehouden voor diefstal fiets
Goor

Met gestolen fiets betrapt
Groesbeek

Aanhouding drugshandel en heling fiets
Nijmegen

Politie zoekt eigenaar gestolen fiets
Goes

Man met gestolen fiets aangehouden
Terneuzen

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio