Ramkraak benzinestation

woensdag 10 mei 2017

Utrecht - In de nacht van zondag 7 mei op maandag 8 mei vond bij een benzinestation aan de Briljantlaan een ramkraak plaats. De politie zoekt getuigen.

Rond 04.30 uur kreeg de alarmcentrale een melding dat er werd ingebroken bij het tankstation. Ter plaatse bleek dat men met een auto de deuren van het pand had geforceerd en een hoeveelheid rookwaren had buitgemaakt. Uit het onderzoek is gebleken dat twee verdachten, geheel in het donker gekleed en gemaskerd, de shop annex tankstation zijn binnengegaan. Een derde verdachte heeft buiten in de auto staan wachten. De vluchtauto betreft vermoedelijk een AudiĀ en was voorzien van valse kentekenplaten. De politie heeft een buurtonderzoek verricht en de camerabeelden veiliggesteld. Het onderzoek naar de verdachten wordt voortgezet.

De recherche wil graag in contact komen met eventuele getuige(n). Men kan contact opnemen via het telefoonnummer 0900-8844 of informatie melden via het Meldformulier op Politie.nl. Mocht u anoniem uw informatie willen delen dan kan dat via Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000 en via M-Online.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Nieuwegein | 112 alarmeringen Nieuwegein | Goedkoop Tanken in Nieuwegein | Supermarkten in Nieuwegein | Weerbericht Nieuwegein