Man aangehouden bij hennepkwekerij

donderdag 18 mei 2017

Utrecht - Woensdag 18 mei heeft de politie een hennepkwekerij aangetroffen op de Patagoniëdreef. Een man werd direct aangehouden.

De politie kreeg rond 23.30 uur melding dat er activiteiten waren bij een mogelijke hennepkwekerij op de Patagoniëdreef. Agenten gingen erheen en troffen inderdaad een hennepkwekerij aan, met ongeveer 350 planten. Een man die in de woning aanwezig was, een 41-jarige Utrechter, werd direct aangehouden. De kwekerij wordt ontmanteld en de politie onderzoekt de zaak.

 

Hennepkwekerijen in woningen zijn een belangrijke oorzaak van woningbranden. Door o.a. illegaal aangelegde stroomtoevoer kan kortsluiting en brand ontstaan. Doe altijd melding bij een vermoeden van een hennepkwekerij in uw buurt. Dat kan bij de politie via 0900-8844, of anoniem via 0800-7000. Aanwijzingen voor een hennepkwekerij zijn bijvoorbeeld een hennepgeur, afgeplakte ramen (vaak met condensvorming), activiteiten in en rond een woning op vreemde tijdstippen. In de winter is soms te zien dat sneeuw niet blijft liggen op een dak waaronder een (warme) hennepkwekerij is.

bron: politie.nl | Categorie: drugs


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Nieuwegein | 112 alarmeringen Nieuwegein | Goedkoop Tanken in Nieuwegein | Supermarkten in Nieuwegein | Weerbericht Nieuwegein