Nieuwegein | straatinfo

ongeluk politie meldingen

Dodelijk ongeval op de Utrechtsestraatweg

ongeluk

Nieuwegein - Bij een verkeersongeval op de Utrechtsestraatweg is in de nacht van vrijdag 3 of zaterdag 4 februari een 23-jarige man uit Utrecht om het leven gekomen.

Rond 00.15 uur kwam een melding binnen van een verkeersongeval op de Utrechtsestraatweg. Meerdere hulpdiensten spoedden naar het ongeval. Daar bleek dat vermoedelijk een rijdende auto na een bocht drie geparkeerde voertuigen had aangereden. Een 23-jarige man uit Utrecht was onder een van deze geparkeerde voertuigen terecht gekomen en kwam om het leven. Drie vrouwen (16, 19 en 21 allen afkomstig uit Den Bosch) die inzittenden waren van de auto die de aanrijding veroorzaakte, werden aangehouden. De recherche sluit niet uit dat er mogelijk meer personen in dat voertuig hebben gezeten. Zij doen in samenwerking met verkeersspecialisten onderzoek naar de toedracht van het ongeval en roepen getuigen op zich te melden.

Laat het ons weten via het tipformulier.

Soortgelijke berichten

Dodelijk ongeval
Overberg

Dodelijk ongeval
Nieuwegein

Dodelijk ongeval
Roermond

Dodelijk ongeval
Joure

Dodelijk ongeval
Mijdrecht

Dodelijk ongeval
Leiden

Dodelijk ongeval
Terwolde

Dodelijk ongeval
Benschop

Dodelijk ongeval Twijzelerheide
Twijzelerheide

Dodelijk ongeval Zijlbrug
Leiden

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio