Nieuwegein | straatinfo

ongeluk politie meldingen

Snorfietser overlijdt na aanrijding met tram

ongeluk

Een 25-jarige man uit Nieuwegein is overleden aan de verwondingen die hij opliep bij een aanrijding. De man raakte in de nacht van vrijdag 25 op zaterdag 26 september ernstig gewond toen hij met zijn snorfiets werd aangereden door de sneltram.
Die nacht rijdt de snorfietser over de Richterslaan. Bij hem achterop zait een 24-jarige plaatsgenoot. De mannen rijden de kruising met de tramovergang aan de A.C. Verhoefweg op. De bestuurder van de snorfiets ziet daarbij de tram kennelijk niet naderen. De trambestuurder remt en claxonneert, maar kan een aanrijding niet meer voorkomen. De 25-jarige Nieuwegeiner en de snorfiets komen onder de tram terecht. de tram raakt ook de passagier van de snorfiets. Ambulances brengen de beide slachtoffers naar het ziekenhuis UMC in Utrecht. De 25-jarige bestuurder heeft ernstig hoofdletsel en diverse inwendige verwondingen. Zijn passagier is ernstig gewond aan zijn been. Het ziekenhuis neemt beiden op. Op zondagavond overlijdt het 25-jarige slachtoffer in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. De Verkeerspolitie onderzoekt de oorzaak van de aanrijding.

Soortgelijke berichten

Dronken snorfietser
Haarlem

Snorfietser gewond bij aanrijding
Nieuwegein

Snorfietser gewond na aanrijding
Meppel

Snorfietser zonder rijbewijs
Ijmuiden

Snorfietser (74) gewond na verkeersongeval
Giesbeek

Snorfietser overleden na ernstig ongeval
Ijmuiden

Snorfietser valt en raakt gewond
Rucphen

Snorfietser zwaar gewond bij verkeersongeval
Stadskanaal

Snorfietser rijdt tegen geopende portierdeur
Groningen

Automobilist overlijdt bij ongeluk
Joure

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio