Nieuwegein | straatinfo

overige politie meldingen

In 2013 voor vierde keer aangehouden met geprepareerde tassen

overige

Nieuwegein - Een medewerker van een winkel betrapte op dinsdagavond 29 januari een winkeldief, die er met meerdere iPhones in een geprepareerde tas vandoor wilde gaan. In het politiebureau bleek dat de verdachte voor de vierde keer dit jaar werd aangehouden.

Een medewerkster van een winkel aan de Raadstede zag rond 18.00uur dat een klant zich verdacht gedroeg en hield hem van afstand in de gaten.Zij zag dat hij spullen uit een stelling pakte en die in een tas deed. Omdat zijhet idee kreeg dat hij niet van plan was die af te gaan rekenen, waarschuwde demedewerkster een collega. De verdachte liep inderdaad langs de kassa zonder ietsaf te rekenen. Daarop hield een medewerker van de winkel de verdachte, een25-jarige Roemeen, aan, waarna de politie werd gewaarschuwd.

Geprepareerde tas

De winkeldief bleek vier iPhones in zijn geprepareerde tas tehebben gestopt. Agenten brachten de verdachte over naar het politiebureau. Daarbleek dat hij in 2013 al drie keer eerder was aangehouden voor winkeldiefstalmet geprepareerde tassen. Hij is voor nader onderzoek in het politiebureauvastgezet.

Soortgelijke berichten

Vier aanhoudingen na huiszoeking
Sittard

Vier mannen met geprepareerde tassen aangehouden
Heerde

Twee winkeldievegges aangehouden
Leeuwarden

Man aangehouden voor winkeldiefstal
Ulft

Buit aangehouden winkeldievegges meer dan 700 euro
Tilburg

Boete voor winkeldief
Leiden

Vier winkeldieven aangehouden
Leeuwarden

Twee helers aangehouden
Bergen Op Zoom

Verder onderzoek na aanhouding winkeldievegges
Wageningen

Grote verkeers- en criminaliteitscontrole A1 Oost-Nederland
Rijssen

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio