Thuisbezorger beroofd; politie zoekt getuigen

maandag 8 mei 2017

Utrecht - Op 7 mei werd een bezorger beroofd op de Livingstonelaan. De politie is op zoek naar getuigen.

Rond 20.30 meldde het slachtoffer van een beroving op straat zich op het politiebureau. Hij vertelde dat hij werd beroofd toen hij een bestelling wilde afleveren op het bezorgadres. Hij belde aan bij de woning, maar er werd niet opengedaan. Toen hij terugliep naar zijn fiets zag het slachtoffer dat er iemand aan zijn bezorgfiets zat te rommelen en het eten uit de bak van de fiets griste. Twee andere jonge mannen stonden vanaf een afstand toe te kijken, maar renden weg zodra het eten werd gestolen. Het slachtoffer achtervolgde het drietal tot de Afrikalaan, waar hij een klap kreeg van één van de verdachten. De verdachten, drie mannen, konden hierna vluchten en gingen ervandoor met het eten.

Verdachte één

Verdachte twee

Verdachte drie

Beschikt u over informatie die kan helpen bij het oplossen van deze zaak? Neem dan contact op met de politie via 0900 – 8844 óf maak gebruik van het onderstaand tipformulier. Meldt u zich liever anoniem? Bel dan met 0800 – 7000. U kunt zich ook online melden via www.meldmisdaadanoniem.nl.

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Nieuwegein | 112 alarmeringen Nieuwegein | Goedkoop Tanken in Nieuwegein | Supermarkten in Nieuwegein | Weerbericht Nieuwegein