Verdachte steekincident Utrecht op Nationale Opsporingslijst

dinsdag 23 mei 2017

Utrecht - Op dinsdag 23 mei hebben politie en justitie de naam en foto vrijgegeven van een 34-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats . Deze man, Si Mohamed el Harrachi, wordt ervan verdacht op woensdagochtend 3 mei betrokken te zijn geweest bij een steekincident aan de Wijnesteinlaan. Hierbij kwam een 18-jarige man om het leven. De verdachte wordt gezocht en zijn gegevens worden geplaatst op de Nationale Opsporingslijst.Die woensdagochtend 3 mei werden rond 10.00 uur de hulpdiensten gealarmeerd voor een steekincident aan de Wijnesteinlaan. Ter plaatse troffen zij een zwaargewonde man aan die naar een ziekenhuis werd gebracht. Onderweg naar het ziekenhuis overleed de 18-jarige man aan zijn verwondingen.

 

 

Uit onderzoek kwam naar voren dat het slachtoffer vlak voor het steekincident vermoedelijk een conflict met de gezochte man zou hebben gehad. Iedereen die meer informatie heeft over de verdachte of weet waar hij zich bevindt, kan bellen met de opsporingstiplijn op 0800-6070 of via onderstaand tipformulier. Anoniem melding doen kan via 0800-7000 of via M-online. Er kan ook vertrouwelijk gesproken worden met het Team Criminele Inlichtingen via 079-3458999.

 

Dinsdagavond 23 mei besteedt Opsporing Verzocht aandacht aan deze zaak en toont de foto van de verdachte (20.30 uur, NPO1). Het regionale opsporingsprogramma Bureau Hengeveld toont woensdag 24 mei de foto in de uitzending op RTV Utrecht (13.30 uur, uitzending wordt elk uur herhaald). 

 

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: steekpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Nieuwegein | 112 alarmeringen Nieuwegein | Goedkoop Tanken in Nieuwegein | Supermarkten in Nieuwegein | Weerbericht Nieuwegein