Bestuurder kleine grijze auto gezocht

vrijdag 27 oktober 2017

Utrecht - De politie zoekt de bestuurder van een kleine grijze auto. Hij/zij reed door na een aanrijding met een fietsster die daarbij een rugwervel brak.

De aanrijding gebeurde op vrijdag 6 oktober. Rond 11.30 uur fietste een 70-jarige vrouw over de Einsteindreef in de richting van de Paranadreef. Bij de kruising met de Brailledreef stak zij de weg over toen het verkeerslicht op groen stond. Een auto reed tegen de voorkant van haar fiets aan waardoor de vrouw op de grond viel. De bestuurder van de auto leek te stoppen, maar reed toen door. Een ambulance nam het slachtoffer mee naar een ziekenhuis, daar bleek zij een gebroken rugwervel te hebben.De politie zoekt de bestuurder van de auto. Het zou gaan om een kleine grijze auto met een Nederlands kenteken. Bent u de bestuurder of heeft u een idee om wie het zou kunnen gaan? Belt u dan met de politie in Utrecht via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Melden kan ook online via onderstaand meldformulier.

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Nieuwegein | 112 alarmeringen Nieuwegein | Goedkoop Tanken in Nieuwegein | Supermarkten in Nieuwegein | Weerbericht Nieuwegein